Günümüzde sağlıklı beslenmesine, egzersizlerini düzenli olarak yapmasına rağmen istediği sonuçlara kavuşamadığını belirten birçok kişi vardır. Bölgesel zayıflama cihazları burada devreye girerek, kişilere istedikleri olumlu sonuçları almasına destek olur.

Bunların arasında sahip olduğu teknoloji ve pratik yapıyla öne çıkan Schwarzy hem erkeklere, hem de kadınlara istedikleri fit bedeni sunmaktadır. Düzenli bir katılım sağlanması halinde değişiklikler kısa sürede gözlemlenmeye başlanır. Buna ek olarak kişilerin sağlıklarına da bazı olumlu faydaları vardır.

Dolayısıyla sadece vücudunuzu geliştirmenizi değil, sağlığınıza da dikkat etmenizde destek olur. Sistem kas hacmini arttırma vasıtasıyla yağ azaltma üzerine odaklanarak, ayrıntılı bir incelme sağlar. İçerisinde bulunan aerobik modu yağ azaltmaya yönelik kas gelişimini desteklemektedir. Güçlendirme ise mevcut kas gücünün arttırılmasına yardımcı olur.

Son modu olan şekillendirme ise kas tonunu güçlendirmeye yarar. Böylece aldığınız sonuçlar da maksimum düzeyde olur.

Bölgesel İncelme Cihazı

Haftada Kaç Kez Uygulanır?

Birçok kişi hayallerindeki vücuda kavuşmanın sıkı bir çalışmayla olacağını düşünür. Bu her ne kadar doğru olsa da, dinlenmeye önem vermediğiniz durumda tüm çalışmalarınız da boşa gider. Zira kasların tamiri için gerekli zaman verilmemesi, yıkımın artmasına sebep olur.

Bu bakımdan Schwarzy, haftada iki gün uygulanır. Dolayısıyla vücuda kendini tam anlamıyla toparlamasına izin verilerek, en iyi sonuçlar alınır. Genellikle bacaklar, kollar, karın ve kalçada kullanılmakta olup, yaptığı egzersizlerden sonuç alamayan kişiler için olumlu sonuçlar vaat eder.

Schwarzy’den yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle hangi sonuçları almak istediği dinlenir. Ardından da uygun günler belirlenir. Ardından profesyonel gözetimle beraber çalışmalar başlar.

Bölgesel İncelme Cihazları

 

Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Günümüzde en etkili zayıflama cihazları arasında olan Schwarzy, düzenli bir kullanım sonucunda şu gibi yararlar sağlamaktadır;

  • Tip iki diyabete yakalanmama
  • Yüksek tansiyon
  • Kalp hastalığı
  • Felç
  • Hamilelik problemleri

Günümüzde birçok kişide rastlanan bu sorunların farklı nedenleri vardır. Ancak bunlardan biri ve en sık karşılaşılanı fazla yağlardır. Schwarzy bu duruma bir çözüm getirdiği için, bir önlem alınmasına yardımcı olur.

Neler Kazanılabilir?

Schwarzy vücudun farklı yerlerine etki etmektedir. Kasları volümize eden bu teknoloji, sadece birkaç seans sonucunda bölgesel yağları düşürmede yardımcı olur.

İçerisinde önceden ayarlanmış farklı protokoller olduğu için, herkese uygun bir yapısı vardır. Farklı durumlara özel modları olduğu için etkili çözümler sunar. Acısız olması sebebiyle seanslar esnasında kişiler bu yönden sorun yaşamaz. Ayrıca kişilerin konforu da üst düzeydir.

Bunlara ek olarak Schwarzy Abdominal obezite ile obezite öncesi tehlike etmenlerinin düşürülmesine yardım eder. Yağ azalmasına, metabolik reaksiyonlara sebep veren kasların uyarılmasını da gerçekleştirir.

Bölgesel Zayıflama Cihazları İşe Yarar Mı?

Günümüzde birçok kişi sahip olduğu kilodan veya bölgesel kilolarından mutlu değildir. Bu sebeple en kısa çözüme, nerede ve nasıl kavuşulabileceği her zaman araştırılır. Bu noktada öne zayıflama cihazları çıkmakla beraber, bölgesel zayıflama cihazları işe yarıyor mu sorusu da birçok kişinin sorduğu sorular içindedir.

Fokuslu manyetik stimülasyon teknolojisi kullanan Schwarzy bu bakımdan kasların uyarılmasını sağlayarak, daha güçlü olmalarına yardımcı olur. Lipoliz etkisi sonucunda ise kişilerde yağ azalmasına yardım eder.

Bunun için başvuran kişilerin, ilk gün belirlenen programa uyması gerekir. Seanslara devamsızlık yapmak, alınan sonuçları da olumsuz etkiler. Bu süreçte beslenme alışkanlıklarına da dikkat edilmesi gerekir.

Sağlıksız beslenmek, kişilere kilolarından kurtulmaya yardımcı olmaz. Bu konuda kişilere özel bir program hazırlandığı için, katılımcıların sadece bunları uyması gerekir. Böylece istenen sonucun alınması mümkün olur.

 

Ayrıntılı Bilgi ve Randevu : 05330533340

Tüm Sorularınız ve Ücretsiz Muayene için E-mail Adresimiz : info@stsestetik.com

Medikal Estetik ve Estetik Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Bize Yazın ; https://www.stsestetik.com/soru-cevap

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles