Pek çok kimse saçlarına oldukça özen göstermekte ve saçlarının güzelliklerinin bir parçası olduğunu bilmektedir. Bu nedenle özen gösterilen ve çeşitli zamanlarda müdahale edilen saçlar, bazı durumlarda kişilere sıkıntı çıkarabilmektedir. Saç dökülmesi, kırılma, saçların sağlıksız görünmesi gibi durumlar bu sıkıntıların nedenlerinden bazılarıdır.

Genellikle genetik faktörler nedeni ile oluşan bu problemler için günümüz teknolojisi oldukça fazla çözüm sunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde saç konusunda problem yaşayan kişilerin problemleri çözülmekte ve kişi sağlıklı saçlara kavuşmaktadır. Saç konusunda ön plana çıkan ve pek çok insan tarafından tercih edilen saç dolgusu, özellikle son zamanlarda tercih sebebi olmuştur.

Aslında saç dolgusu yeni bir yöntem olmasa da kök hücre destekli saç dolgusu yeni bir yöntemdir ve insanlara istedikleri saçları verme konusunda oldukça başarılıdır. Klasik yöntemlerden daha etkili sonuçlar veren kök hücre destekli saç dolgusu, yitirilen saçın konforlu ve kolay bir şekilde geri getirilmesini sağlamaktadır. Uygulama saç derisinde yeniden yapılama sağlamakta ve kan dolaşımını arttırmakta olan hyaluronik asit ve saç için özel bir şekilde formülize edilmiş zengin peptik zinciri ile ön plana çıkmaktadır.

Saç dolgusu uygulaması sonrasında saçlı deriye enjekte edilmekte olan büyüme faktörlü peptit kök hücre işlemi ile birlikte genetik faktörler başta olmak üzere stres vb. sebeplerden ötürü zayıflayan ve dökülen saç hücrelerinin onarımı sağlanmaktadır. Bu konuda oldukça başarılı bir yöntem olan kök hücre destekli saç dolgusu, son zamanlarda pek çok insan tarafından tercih edilen bir yöntemdir.

Saç Dolgusu ve Kök Hücre Nasıl Uygulanır?

Bilindiği üzere pek çok sebepten ötürü saç dökülmesi ve saçlarda güçsüzlükler oluşmaktadır. Bu sebeplerden bazılarını şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Genetik faktörler
  • Stres
  • Beslenme bozuklukları
  • Menopoz
  • Diyabet
  • Vitamin eksikliği
  • Sigara

Bu sebepler dolayısıyla saçların dökülmesi ve güçsüz bir şekle bürünmesi, insanların sosyal yaşantılarını oldukça fazla etkilemekte ve kişilerin özgüvenlerini yitirmelerine neden olmaktadır. Bu sebeple uygun yöntemler eşliğinde saçlarda yaşanan problemlerin tedavi edilmesi gerekmektedir. Bu konuda çok fazla yöntem olsa da bu yöntemlerden en etkilisi kök hücre destekli saç dolgusu olarak görünmektedir.

STS Estetik saç problemleri konusunda etkili bir tedavi olan kök hücre destekli saç dolgusu konusunda hizmet vermekte ve kişilerin saç konusunda isteklerinin yerine getirilmesine destek olmaktadır. Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Tan Sarıgül uyguladığı yöntem ile insanların bu yöntemi tercih etmesini sağlamaktadır. Sağlıklı ve sonucu bakımından oldukça etkili olan bu yöntem, saç derisinde yeniden yapılanma sağlamaktadır. Öte yandan çeşitli sebeplerden ötürü dökülme olan saçlardaki dökülmeyi durdurmakta ve saçların güçlenmesi konusunda etkili olmaktadır.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Sarı Tan Sarıgül Tarafından Uygulanan Saç Dolgusu Uygulaması

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Tan Sarıgül STS Estetik adı altında pek çok estetik uygulama konusunda insanlara profesyonel hizmet vermektedir. Kullandığı yöntemler ile insanların estetik uygulamalara bakışını değiştiren ve onların sağlıklı bir şekilde sosyal hayatlarına devam etmesini sağlayan Dr. Sami Tan Sarıgül, etkili yöntemleri sayesinde insanların bu yöntemleri tercih etmesini sağlamaktadır. Günümüzde pek çok estetik uygulama bulunsa da bu uygulamaların bir kısmı kişilerin istedikleri görünümlere sağlıklı bir şekilde kavuşması konusunda başarılı olamamaktadır.

Dr. Sami Tan Sarıgül tarafından uygulanan kök hücre destekli saç dolgusu, saç konusunda pek çok probleme sahip olan kişilerin sorunlarını etkili bir şekilde çözmektedir. Saç dolgusu yöntemi yeni olmasa da kök hücre destekli saç dolgusu yeni bir yöntemdir.

Bu uygulama Dr. Sarıgül tarafından enjeksiyon yöntemi ile kişilere uygulanmaktadır. İşlemin tamamlanma süresi yaklaşık 10 dakikadır ve yöntem oldukça etkilidir. Kısa süreli bir işlem olmasından ötürü hasta hızlı bir şekilde sosyal yaşantısına dönebilmektedir. Bu nedenle saç konusunda problem yaşayan pek çok insan bu yöntemi tercih etmekte ve yöntem sayesinde istedikleri görüntüye ve sağlıklı yaşantıya kavuşmaktadır.

Saç Dolgusu Uygulaması için Gerekli Olan Seans Sayısı

Yöntem ve yöntemin uygulanmasında gösterilen başarı sayesinde insanlar kök hücre destekli saç dolgusu uygulamasına rağbet göstermektedir. Uygulamanın süresi yaklaşık 10 dakikadır ve uygulama genellikle bir ya da ikişer hafta aralıklarla tekrarlanmaktadır. Uygulama seansı kişinin saç yapısına bağlı olarak değişse de çoğunlukla 3 ya da 4 seansta etkili sonuca ulaşılmaktadır.

Kök Hücre Saç Dolgusu Avantajları

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Tan Sarıgül tarafından STS Estetik bünyesinde uygulanan kök hücre destekli saç dolgusu pek çok avantaja sahiptir. Bu avantajlar;

  • Saçlı deride kan dolaşımını arttırmada oldukça başarılıdır.
  • Saçın daha güçlü ve kalın çıkmasını sağlamaktadır.
  • Kök hücre saç hücrelerini onarmakta ve saçın dökülmesini durdurmaktadır.
  • Zengin içeriği sayesinde saçın beslenmesini sağlamaktadır.

Bu ve buna benzer avantajlara sahip olan kök hücre destekli saç dolgusu yöntemi Dr. Sami Tan Sarıgül profesyonelliği ile insanlara uygulanmakta ve uygulama sonrasında kişiler oldukça etkili sonuçlara ulaşmaktadır.

 

Ayrıntılı Bilgi: 05330533340

Tüm Sorularınız ve Ücretsiz Muayene için E-mail Adresimiz : info@stsestetik.com

Medikal Estetik ve Estetik Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Bize Yazın ; https://www.stsestetik.com/soru-cevap

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles