Cilt yenileme konusunda pek çok tedavi yöntemi kullanılmakta ve bu yöntemler ile sağlıklı ve güzel bir yaşama kavuşulmaktadır. Kullanılan tedavi yöntemlerinden bazıları etkili sonuçlar vermemekte bu nedenle pek çok kimse bu yöntemleri tercih etmemektedir. Bilindiği üzere cilt ve cildin sağlıklı ve bakımlı görünmesi birçok insanın hayalidir. Bu nedenle cilt konusunda estetik yöntemlere başvuran kişiler, doğru yöntemleri seçmediklerinde hayal kırıklıkları yaşamakta ve istedikleri görünümden uzaklaşmaktadır.

Cilt yenileme konusunda STS Estetik tarafından kullanılmakta olan kök hücre tedavisi oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Genellikle yaşa bağlı olarak ortaya çıkan cilt sorunlarının ortadan kaldırılmasını sağlayan, bunun ötesinde cilt konusunda çeşitli etkilerde bulunan tedavi, laboratuvar ortamında üretilmekte olan fibroblast hücrelerinin tekrar üretilmesi ile yapılmaktadır. Uygulamanın sterilize edilmiş ortamda gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle uygulamanın yapıldığı yer, tedavinin başarılı olması hususunda kritik bir konuma sahiptir.

STS Estetik bünyesinde ve Dr. Sami Tan Sarıgül tarafından etkili sonuçlar verecek şekilde uygulanmakta olan kök hücre tedavisi, cildin yıpranmış olan görüntüsünün giderilmesi konusunda oldukça başarılıdır. Tedavinin profesyonel bir şekilde uygulanması, birçok insanın bu tedaviden faydalanmasını olanaklı kılmaktadır.

Kök Hücre Tedavisi Nedir? Nasıl Yapılır?

Cilt, pek çok nedenden ötürü farklı bir görünüme ulaşabilmektedir. Bilindiği üzere yaşın ilerlemesi ile birlikte ciltte çeşitli sorunlar meydana gelebilmektedir. Öte yandan cilt üzerinde sarkmalar, kırışıklıklar vb. sorunlar oluşabilmekte ve bu ise insanların cilt üzerinde uygulanan bazı tedavilere yönelmesine neden olmaktadır. Uygulanan tedavilerin tamamının etkili sonuçlar vermediği bilinmektedir. Bunun yanı sıra tedaviyi uygulayan medikal estetik hekiminin tedaviyi uygulama şekli de oldukça önemlidir. Bu sebeplerden ötürü çeşitli tedaviler ile birlikte kişi istediği sonuçlara ulaşamamaktadır.

Ciltte yaşanan problemleri etkili bir şekilde çözüme kavuşturan kök hücre tedavisi, Dr. Sami Tan Sarıgül profesyonelliği ile STS Estetik tarafından insanlara verilen hizmetlerden bir tanesidir ve tedavi sonuçları itibari ile oldukça etkilidir. Bu nedenle birçok insan alternatif seçeneklere yönelmemekte ve kök hücre tedavisini tercih etmektedir.

Yaşlanmaya bağlı olarak ciltte çeşitli sarkmaların ve kırışıklıkların olduğu bilinmektedir. Bu ise özellikle kadınlar tarafından ciddi bir problem olarak görülmekte ve bu problem etkili tedavi yöntemleri ile çözüme kavuşturulmak durumundadır. Bu yöntemlerden bir tanesi olan ve başarılı sonuçlar doğuran kök hücre tedavisi belli aşamalar özelinde devam eden bir yöntemdir. İlerleyen yaşın etkisi ile birlikte azalmakta olan fibroblast hücreler, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış kök hücre laboratuvarlarında üretilebilmekte olup bu kök hücreler, özellikle medikal estetik uygulamalarında oldukça etkili sonuçlar vermektedir.

Kişinin genç görünmesini sağlayan dokuların bağ dokular olarak isimlendirildiği bilinmektedir. Cilt kalitesini belirleyen ise kolajen üreten dokulardır. Bu dokuların oluşmasında etkili olan fibroblast hücrelerin kişinin yaşının ilerlemesi ile birlikte azalması, ciltte çeşitli problemlerin oluşmasına neden olmaktadır. Ciltte meydana gelen problemlerin engellenmesinin yöntemi medikal estetik uygulamalar çerçevesinde kök hücre tedavisi olarak görünmektedir. Bu konuda STS Estetik etkili çözümler sunmaktadır.

Estetik Amaçlı Kök Hücre Tedavisi Hangi Bölgelere Uygulanmaktadır?

Ciltte oluşan problemlerin engellemesi hususunda ön plana çıkan medikal estetik uygulamalar çerçevesinde kök hücre tedavisi, Dr. Sami Tan Sarıgül tarafından uygulanmaktadır. Kök hücre üretimi laboratuvar ortamında üretilmektedir. Uygulama STS Estetik bünyesinde Dr. Sami Tan Sarıgül profesyonelliği ile birlikte sterilize edilmiş bir ortamda gerçekleştirilmektedir. Uygulamanın başlangıcı ise kulak arkasından alınan 4-6 mm boyutlarında bir parça ile başlamaktadır. Bu adım, kesinlikle estetik bir kayıp oluşturmaz. Kişiden alınan biyopsi örneği, sağlıklı fibroblast hücrelerin üretilmesi amacı ile özel koşullarda Sağlık Bakanlığı onayıyla hizmet vermekte olan laboratuvarlara gönderilmekte ve burada kök hücre üretimi başlamaktadır.

Yaklaşık 4-6 hafta içerisinde kük hücre çoğaltma işlemi sürdürülmektedir. Ardından hücrelerin öldüğü bölgelere enjeksiyon yöntemi ile birlikte kök hücreler nakledilmektedir. Yapılan işlemlerin ardından laboratuvarda kök hücre üretildikten sonra 30-45 gün aralıklarla aynı işlem 3 kere yapılmaktadır.

 Estetik amaçlı kök hücre tedavisi uygulanan bölgeler ise şu şekildedir:

  • Boyun
  • Gıdı
  • Yüz bölgesi
  • El
  • Dekolte bölgeleri

Bu bölgelere kök hücre tedavisi uygulanabilmektedir.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Tan Sarıgül ile Cilt Yenilemede Kök Hücre Tedavisi

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sami Tan Sarıgül, insanlara cilt yenileme konusunda kök hücre tedavisi uygulamaktadır. Bu tedavi ile özellikle belli bir yaştan sonra insanların ciltlerinde meydana gelen sorunların çözüme kavuşmasını sağlayan Dr. Sami Tan Sarıgül, uyguladığı yöntemin başarısı ile insanların bu yönteme yönelmesini sağlamaktadır. Dr. Sami Tan Sarıgül, alanında uzun zamandır kendini geliştirmiş bir hekim olmaktadır. Bu sebeple tedavilerin etkili sonuçlar vermesi konusunda atılması gereken adımları bilmekte ve bu adımlar çerçevesinde hareket etmektedir.

Cilt yenileme hususunda ön plana çıkan kök hücre tedavisi, diğer tedavi yöntemlerinden daha etkilidir ve kişi üzerinde olumlu sonuçlara sahiptir. Bu nedenle pek çok insanın yöneldiği bu tedavi yöntemi ile birlikte ciltteki problemler çözüme kavuşmaktadır.

Ayrıntılı Bilgi: 05330533340

Tüm Sorularınız ve Ücretsiz Muayene için E-mail Adresimiz : info@stsestetik.com

Medikal Estetik ve Estetik Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Bize Yazın ; https://www.stsestetik.com/soru-cevap

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles