Bilineceği üzere günümüzde cildin daha parlak, gergin, pürüzsüz, canlı, genç, dinamik ve kusursuz bir görünüme sahip olabilmesi adına uygulanabilecek pek çok yöntem bulunmaktadır. Özellikle kadınlar açısından mucizevi etkilerin elde edilebilmesine imkan tanıyan bu estetik yöntemleri arasından bazıları diğerlerine göre daha dikkat çekicidir.

Ameliyatsız gerçekleşen estetik uygulamaları hem kısa sürede yoğun bir etki göstermektedir hem de bıçak altına yatmadan efektif bir cilt görümünün elde edilmesini sağlar. Bu kapsamda son dönemde çok sık tercih edilen ve yüksek düzeyde popüler olan uygulamaların başında Altın Üçgen Estetiği Uygulaması gelmektedir.

Altın Üçgen Estetiği Uygulaması Nedir?

Altın Üçgen Estetiği tamamen ameliyatsız bir şekilde yapılan yüz germe operasyonudur. Bu kapsamda uygulamanın sadece yüz bölgesine yapılabildiği belirtilmelidir. Kısa sürede çok önemli sonuçların alınmasını sağlayan bu uygulama kapsamında pek çok avantajın elde edilmesi mümkün olmakla birlikte, uygulamanın kadınlara sağlayabileceği en önemli avantaj şüphesiz ameliyatsız bir uygulama olmasıdır.

Aynı zamanda kısa bir süre içerisinde yapılıyor olması ve pek çok tekniğin birleştirilerek yapılmasından doğan etkili sonuçlar uygulamanın sağladığı bir diğer faydadır.

Özel ipler yardımı ve üç farklı cilt estetiği uygulaması aracılığıyla ameliyatsız bir şekilde yapılan Altın Üçgen Estetiği cildin gerilerek, daha canlı, estetik, hoş ve dinamik olmasını amaçlamaktadır. Bu alanda uzman eller aracılığıyla yapılıyor olması durumunda çok kısa sürede en etkili sonuçların alınması mümkündür.

Üstelik uygulama kapsamında bıçak altına yatılmadığı için ameliyat ya da cerrahi müdahalenin getirdiği olumsuzluklar da ortaya çıkmamaktadır. Dolayısıyla Altın Üçgen Estetiği Uygulaması özellikle kadınlar açısından mucizevi sonuçları yüksek avantajlarla sunmaktadır.

Altın Üçgen Estetiği Nedir?

Altın Üçgen Estetiği esnek yapıya sahip olan yüz germe ipleri aracılığıyla Örümcek Ağı Tekniği kapsamında kullanılan iplerin bir araya getirilerek etkili sonuçların alınmasını sağlamaya yönelik bir yüz germe operasyonudur.

Tamamen ameliyatsız olmakla birlikte cildin gençleşerek hoş bir dinamizm elde etmesini sağlar. Daha gergin bir yüz yapısının elde edilmesiyle birlikte yüz de bulunan kusurların yüzeyden uzaklaştırılması ve sağlıklı bir yüz görünümünün elde edilmesi uygulama kapsamında son derece mümkündür.

Uygulama kapsamında üç farklı teknik bir arada kombine edilerek kullanılıyor olmakla birlikte bu tekniklerin her birinin bile cilt üzerinde etkisi tahmin edileceğinden çok daha yüksektir. Dolayısıyla Altın Üçgen Estetiği en genel anlamda bir yüz germe operasyonundan beklenilebilecek her şeyi en ince detayına kadar sunmaktadır.

Uygulamanın sonucunda genç bir yüz görünümü elde edilebildiği gibi bunun dışında başka pek çok avantajı da bulunmaktadır.

Altın Üçgen Estetiği Ne İşe Yarar?

Altın Üçgen Estetiği faydaları tahmin edileceği üzere uygulamanın her şeyden önce ameliyatsız bir şekilde gerçekleşiyor olmasından kaynaklanmaktadır. Bu kapsamda herhangi bir cerrahi müdahale olmadığından ameliyata ya da cerrahi müdahaleye bağlı olarak ortaya çıkan tüm olumsuzluklar engellenmiş olacaktır.

Bunun dışında uygulama kapsamında üç farklı tekniğin kullanılması da uygulamanın en etkili sonuçları efektif bir şekilde sağlamasına yüksek düzeyde katkı sağlar.

Bu kapsamda Altın Üçgen Estetiği Uygulamasının sağladığı avantajlar genel hatlarıyla şu şekildedir:

  • Cildin gerilerek sarkıklar ya da yaşlılığa bağlı kırışıklıkların oluşması engellenir.
  • Genç ve dinamik bir yüz görünümü elde edilir.
  • Cilt üzerinde bulunan kusurlar minimalize edilir.
  • Yüzün etkili bir biçimde şekillenmesi sağlanır.
  • Yüzün sarkmış ve kendini bırakmış yapısı tamamen ortadan kaldırılır.
  • Ameliyatsız olduğu için herhangi bir bıçak ya da benzeri aletin bıraktığı leke ya da yara gibi oluşumlar meydana gelmez.
  • Kısa sürede tamamlanır ve kısa sürede etki eder.
  • Bıçak altına yatılmadığından herhangi bir sağlık riski içermez.
  • Kusursuz bir yüz oranının elde edilmesini sağlar.

Gibi pek çok konuda özel olarak etkisi bulunan Altın Üçgen Estetiği kişinin herhangi bir cerrahi müdahale görmeden yüz germe operasyonu yaptırmasını sağlamaktadır.

Altın Üçgen Estetiği Uygulamasında Kullanılan Teknikler

Belirtilmiş olduğu gibi Altın Üçgen Estetiği Uygulaması kapsamında üç farklı yöntem kullanılmaktadır. Ameliyatsız yüz germe uygulamalarında kullanılan bu üç teknik ile Altın Üçgen Estetiği daha da güçlü bir yapıya sahip olmasının yanı sıra bu tekniklerin sunduğu olumlu etkilerinde aynı şartlar altında sağlanmasına sebep olmaktadır. Dolayısıyla tek bir uygulama aracılığıyla günümüzde ameliyatsız yüz estetiği konusunda en etkili sonuçlar veren üç farklı tekniğin yüze uygulanması mümkün olmaktadır.

Altın Üçgen Estetiği Uygulamasında kullanılan teknikler şu şekildedir:

  • U-Theraphy Contlex
  • Ultra-Matrix Ağı
  • Scarlet

Bu üç farklı teknik kullanılarak Altın Üçgen Estetiği Uygulaması yapılmaktadır. Bu kapsamda her bir tekniğin sağladığı özel faydalar ve işlevler de bulunmaktadır.

U-Theraphy Contlex Tekniği ısı yaratımı sağlanarak cildin daha genç ve dinamik yapıya sahip olmasını sağlamaktadır. Bu teknik kapsamında özel cihazlar kullanılıyor olmakla birlikte cildin en alt tabaksında benzersiz bir iyileşme süreci başlatılmaktadır. Böylelikle cilt kendisini yenileyerek daha canlı ve güçlü bir görünüme kavuşabilmektedir. Uygulamanın son aşamasında ise cildin kolajen üretimi en etkili şekilde sağlanmış olacaktır.

Ultra-Matrix Ağı Tekniği ise tamamen yeni teknolojik araçlar aracılığıyla üretilmiş eşsiz başka bir yüz germe tekniğidir. Bu işlem kapsamında özel ağlar ve ipler kullanılıyor olmakla birlikte cilt yüzeyinde oluşan sarkma ve benzeri tüm sorunlar anında ve hızla giderilmektedir.

Scarlet Tekniği ise fransiyonel radyofrekans tekniğinin bir üst düzeye sahip olan ilerlemiş halidir. Bu kapsamda ameliyatsız olarak mikro iğneler kullanılır ve bu iğnelerin tamamının uçları altın kaplıdır. Cildin hava alması sağlandığı gibi özel solüsyonlar ile cildin en alt tabakası uyarılır ve cildin iyileşme sürecine katkı sağlanır. Altın Üçgen Yüz Germe İşlemi nasıl yapılır?

Altın Üçgen Yüz Germe İşlemi Nasıl Yapılır?

Altın Üçgen Yüz Germe Uygulaması süreci boyunca belirtilmiş olan üç farklı yöntem kullanılmaktadır. Uygulama kapsamında bu üç farklı tekniğin kombine edilerek yapılması amaçlanmaktadır. Dolayısıyla belirtildiği sırayla bu teknikler yüz ve çevresine uygulanarak, etkili sonuçların alınması hızla ve kolaylıkla sağlanır. Her bir teknik için özel ekipmanlar ve yöntemler kullanılıyor olduğundan bu uygulamanın komplike bir yapıya sahip olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles