Hepimiz uzun yıllar boyunca hep en güzel, en çekici ve en sağlıklı olduğumuz zamanki gibi kalmak isteriz. Ancak sadece çok azımız bunu sadece dilemekle kalmaz ve gerçeğe dönüştürür. Bu kişilerin yaşıtlarından çok daha genç, dinamik ve sağlıklı görünmeleri bir tesadüf değildir. Bu insanlar kendilerini korumak ve uzun yıllar genç kalmak için büyük bir emek sarf ederler.

Toplumun birçoğunda var olan sigara, alkol vb. gibi kötü alışkanlıklardan uzak dururlar ve beslenmelerine çok dikkat ederler. Basit şekerden, abur cuburlardan, tatlıdan, fazla tuzlu yemekten ve fast food, pizza vb. gibi sağlıklı olmayan yiyecekleri tüketmekten uzak dururlar. Bu tarz yiyecekleri sık tüketmek hem cildimizin hızlı yaşlanmasına, hem gereksiz kilo almamıza neden olarak şişmanlamamıza hem de kalp, karaciğer vb. gibi birçok organımıza zarar verir.

Yıllara meydan okuyan ve yaşlarından çok daha küçük gösteren insanlar sadece bununla kalmazlar. Sporu ve fitnessı hayatlarının yeme içme gibi temel ihtiyacı haline getirirler ve bunu zevk alarak bir hobi gibi yaparlar. Uzun süre hareketsiz kalmaktan kaçınır sağlıklarına büyük önem vererek yaşarlar ve bu sayede hem güçlü hem sağlıklı hem de genç görünürler ve uzun yıllar yaşlanmazlar. Ama elbet herkes gibi onlarda zamana karşı koyamazlar ve geç te olsa yaşlanmaya başlarlar. Bu durumda da tıbbın ve teknolojinin getirdiği yaşlanmayı azaltıcı, cildi ve beden sağlığını gençleştirici kök hücre ile gençleşme, PRP tedavisi, Ultra Matrix ve Altın Üçgen ile ameliyatsız yüz germe, cilt bakımı, Garshan masajı vb. gibi estetik uygulamalarından yararlanırlar.

Sonuç olarak zaten sağlıklı beslenme, spor yapma ve dinamik olma gibi isteyipte çok azımızın başarabildiği bu güzel alışkanlıkları yaşamlarının değişmez bir parçası haline getirdikleri için uzun süre genç ve sağlıklı kalmayı başaran bu kişiler çağımızın bize sağladığı estetik ve güzellik uygulamalarından da faydalanarak adeta yıllara meydan okurlar.

Ayrıntılı Bilgi: 05330533340

Tüm Sorularınız ve Ücretsiz Muayene için E-mail Adresimiz : info@stsestetik.com

Medikal Estetik ve Estetik Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Bize Yazın ; https://www.stsestetik.com/soru-cevap

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles