Ameliyatsız popo büyütme kalça bölgesine herhangi bir cerrahi işlem yapılmadan uygulanan estetik prosedürüdür. Çeşitli enjeksiyon yöntemleri ile gerçekleştirilen bu işlemde, cerrahi estetik uygulamalarından farklı olarak iyileşme süresi ya hiç yoktur ya da çok kısadır. Ameliyatsız popo büyütme estetiği ile kalçalara belirli bir kavis ve hacim kazandırmak amaçlanır. Kozmetik işlemler arasındaki en güvenli uygulamalardan biridir ve gönül rahatlığıyla yaptırılabilir.

Ameliyatsız popo büyütme için kullanılan enjeksiyon maddeleri genellikle doğal dermatolojik dolgu bileşenleri ve yağdan oluşmaktadır. Bu maddelerin vücuda olan uygunluğuna bir uzman kontrolünde karar verilebilir ve alerjik herhangi bir reaksiyon meydana gelmeyeceği tespit edilirse enjeksiyon yapılabilir.

Ameliyatsız Popo Büyütme Nasıl Yapılır?

Ameliyatsız popo büyütme nasıl yapılır
Ameliyatsız popo büyütme nasıl yapılır

Ameliyatsız popo büyütme işlemi nasıl yapılır?” sorusu işlemin kolaylığı bakımından korkutucu bir yanıt içermez. Ameliyatsız popo büyütme uygulaması boyunca kişi uyanık olur. Çünkü genel anestezi altında işlem yapılmaz. Sadece bölgesel bir uyuşturma metodu uygulanır. Ortalama 45-50 dakika boyunca kalçanın uyuşmasını sağlayacak lokal anestezi uygulandıktan sonra da enjeksiyon işlemine geçilir. Ayrıca süreç sonrası popo bölgesinde ağrı oluşumunu engelleyici losyonlar ve kremler de kullanılabilir.

Popo büyütme için kullanılan dolgu maddeleri yapay ve doğal olmak üzere iki türde uygulanabilir. Doğal dolgu maddelerinin kullanılması vücut sağlığı ve işlem güvenliği açısından tavsiye edilmektedir. Uzman tarafından uygulanacak olan dolgu maddeleri de beklentilerinize göre işaretlenmiş poponuza güvenle enjekte edilebilir. Enjeksiyon sırasında uzmanlık gerektiren teknikler kullanmak tedavinin kalitesini ve tatmin edici sonuçlar alma ihtimalini büyük ölçüde artırır.

Ameliyatsız Popo Büyütme Riskleri ve Yan Etkileri

Ameliyatsız Popo Büyütme Riskleri ve Yan Etkileri
Ameliyatsız Popo Büyütme Riskleri ve Yan Etkileri

Eğer bir uzman kontrolünde hazırlanmış dermatolojik dolgu maddeleri kullanılırsa yan etkileri hafif şiddette kendini gösterir. Ameliyatsız popo büyütme işlemi bu yüzden tecrübeli bir uzman tarafından gerçekleştirilmelidir. Tedavinin güvenle uygulanmasının gerekliliklerinden ilki budur.

Bir diğer önemli nokta ise enjeksiyon ile vücuda verilecek olan maddelere karşı herhangi bir alerjinizin olmamasıdır. Bu da bir dizi testler ile teşhis edilebilir. Bütün bunlar bir araya geldiğinde güvenli bir ortamda uygulanan ameliyatsız popo büyütme işleminde yan etkiler gerçekleşmeyebilir. Fakat olası yan etkiler arasında sadece kalça bölgesinde hafif/orta şiddette ağrı ve küçük çaplı bir enfeksiyon vardır. Yan etkiler şiddetini artırdığı takdirde bir uzman tarafından muayene edilmeniz gerekebilir.

Ameliyatsız popo büyütme işlemleri sonrası bu yan etkileri görürseniz vakit kaybetmeden uygulamayı yapan uzmana danışın:

  • Yüksek ateş oluşumu,
  • Kalça bölgesinde ağır enfeksiyon oluşumu,
  • Nefes darlığı ya da nefes açlığı hissetme,
  • Midede gerçekleşen bulantı,
  • Baş dönmesi

Ameliyatsız Popo Büyütme Zor Bir İşlem mi?

Ameliyatsız popo büyütme zor bir işlem değildir. Diğer kozmetik uygulamalar ile karşılaştırıldığında basit bir süreci içerir. Komplikasyon riski cerrahi işlemlere göre çok daha azdır. Ayrıca maliyeti de cerrahi estetik prosedürler ile karşılaştırıldığında daha uygundur.

Sizin için en güvenli ameliyatsız popo büyütme işlemi ancak güvenilir bir hekim tarafından cilt tipiniz ayrıntılı olarak incelendikten sonra yapılandır. Bu yüzden ameliyatsız popo büyütme konusunda uzman bir ekip ve hijyenik koşulları evrensel standartlarda olan bir kurum ile anlaşmak önemlidir.

Ameliyatsız Popo Büyütme Fiyatları

Ameliyatsız popo büyütme fiyatları işlemin uygulandığı kuruma, estetik ekibinin uzmanlık seviyesine, bulunulan il ve sağlık koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca uygulanacak işlem tipine göre de enjeksiyon maddeleri ve madde yoğunlukları değişebilir. Bu da maliyeti etkileyen önemli bir faktördür. Dolayısıyla bütçeniz için en uygun ameliyatsız popo büyütme işlemini seçerken maliyet belirleyicilerden biri de beklentilerinizdir. Kalçalarınızda nasıl bir değişiklik istediğinize göre fiyatlar da farklılık gösterebilir.

Ameliyatsız Popo Büyütme İşlemi Sonrası

Uygulanan işlemler sonrasında kişiye özel sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Özellikle istenilen görünümün tam anlamıyla elde edilmesi kullanılan dolgu maddesine göre değişiklik gösterebilir. Bazı işlemler sonrasında beklentiler birkaç ay içinde karşılanırken bazı kişilerde bu süre daha kısa ya da daha uzun olabilmektedir. İyileşme sürecinde ise mutlaka bölge gözlemlenmeli ve beklenmeyen bir durum ortaya çıkması durumunda uzmana danışılmalıdır.

Ayrıca ameliyatsız popo büyütme uygulamasının kalıcılığı da 5 ila 7 yıl arasında değişmektedir. Bu süreler sonunda işlemin tekrarlanması gerekebilir. Ancak beklentilerinizin karşılanması durumunda 4 ila 6 yıl boyunca hayatınızı güvenle sürdürebilmeniz mümkündür.

Ameliyatsız Popo Büyütme Yaptıranlar

Ameliyatsız popo büyütme işlemi yaptıranların çoğunluğu uygulama sonrası istediği görünüme kavuşmaktadır. Küçük bir azınlık da maalesef lisanssız kurumlar ve yeterince uzman olmayan kişiler yüzünden mağdur olmaktadır. Ameliyatsız popo büyütme işlemi, istenilen görünüme ulaşmak için yapılan uygulamalar ile vücuda dışarıdan bir dolgu maddesi enjekte edilmesidir. Bu unutulmamalıdır. Deri altına dışarıdan verilecek enjeksiyonun içeriğinin yanı sıra nasıl ve hangi teknikle enjekte edildiği de büyük önem teşkil eder.

Ameliyatsız popo büyütme prosedürünü Türkiye ye ilk kazandıran hekim Dr. Sami Tan Sarıgül bu yöntem ile Ülkemizin önde gelen hekimlerindendir. Bütün bunların dışında STS Estetik’de verdiğimiz ameliyatsız popo büyütme hizmetinden yararlananlara sözü bırakalım:

C.A. Hanım: “Dünyaya bir daha gelseydim ve yine ameliyatsız popo estetiği yaptırmaya karar verseydim yine Sami beye yaptırırdım! Çünkü vücudunuzu uzman birisine emanet etmek çok önemli. Eğer ameliyatsız popo büyütme estetiği yaptırmaya karar verdiyseniz tereddütsüz burayı önerebilirim. Yeniden doğmuş gibiyim.”

S.D. Hanım: “Beklentilerimi karşılamayan bir kurumla anlaşmıştım daha önce. Pişmanlığımı gizlemeyeceğim. Korkunç bir görüntüydü. Daha sonra Dr. Sami bey  ile tanıştım ve bana süreçten ayrıntıları ile bahsetti.. İşlerini çok iyi bildiklerine samimi anlatımlarında şahit olmuştum fakat tam olarak emin olduğum kısım sonuçtu! Kalçalarımdaki o çirkin görünümden kurtulduğum için minnettarım.”

M.O. Hanım: “Canımın yanacağını düşünüyordum. Açıkçası biraz korkmuştum araştırmalarım sonrası. Meğer korkmam gereken işlem değil, alanında uzman olmayan bir ekibe kendimi emanet etmekmiş. Canım hiç yanmadı ve yan etki hiç hissetmedim. Zaten işlemler öyle profesyonelce uygulanıyor ki, kendinizi güvende hissediyorsunuz.”

Dr. L.E. Hanım: “Bir hekim olarak emin olduğum bir şey varsa o da ameliyatsız estetik işlemlerinde kullanılan malzemelerin ve tekniğin çok önemli olduğudur. İstediğim şey selülitlerimden kurtulmak ve biçimli bir kalçaya sahip olmaktı. İkisi de gerçekleşti! Bunun için tedavi süreci boyunca herkesin üzerine düşen her şeyi layıkıyla yaptığından eminim.”

V.P. Hanım: “Anestezi ve enjeksiyon beni korkutuyordu. Gerginliğimi gizleyemeyişimden olsa gerek sakinleşmem için her şey anlatıldı. Ve anlattıklarının hepsi gerçekleşti! Süreç yönetimi çok önemli. Bu işi uzmanlarına bırakmak gerek.”

İ.C. Hanım: “Uygulama sırasında sorularıma titizlikle yanıt veren herkese çok teşekkür ederim. Bu profesyonelliktir. Daha önce de bir dizi estetik işlem görmüştü vücudum. Ancak STS ile tanıştıktan sonra profesyonelliğin de seviyeleri olduğunu öğrendim. Sönmüş bir balon gibi görünen popoma her ne yaptılarsa ne selülitim var artık ne de sönmüş bir popom! Kendinizi güvende hissederek estetik yaptırmanın en güzel yanlarından biri de özgüveninizi kazanmanızla sonuçlanan süreçler.”

 

Ayrıntılı Bilgi: 05330533340

Tüm Sorularınız ve Ücretsiz Muayene için E-mail Adresimiz : info@stsestetik.com

Medikal Estetik ve Estetik Hakkında Merak Ettiğiniz Tüm Soruları Bize Yazın ; https://www.stsestetik.com/soru-cevap

About the Author

Dr. Sami Tan Sarıgül

STS Estetik- Estetik ve Güzellik Merkezi kurucusu ve sahibi olan Dr. Sami Tan Sarıgül Klinik çalışmalarını Türkiye ve uluslararası ülkelerde gerçekleştirmektedir.

View All Articles